Keresés

E-mail védelem kiberbiztonság szolgáltatásunkkal

A biztonsági szakemberek több, mint fele ma már elismeri, hogy a túl sok biztonsági eszköz hátrányosan befolyásolja a biztonságot és növeli a kockázatot. Az Acronis kibervédelmi szolgáltatásával teljeskörű biztonságot tudunk nyújtani az ügyfelek számára. A vírusvédelem, zsarolóvírus elleni védelem, biztonsági mentés mellett fejlett e-mail biztonságot is tudunk biztosítani.


Napjainkban a rosszindulatú szoftverek 94%-át és a social engineering támadások 96%-át e-mailen keresztül juttatják el. E-mail védelemmel az összes e-mail alapú fenyegetést - beleértve a spameket, az adathalászatot, a hamisítást, az üzleti e-mail kompromittálásokat, a fejlett tartós fenyegetéseket és a nulladik napi rosszindulatú fenyegetéseket, amelyek a sikeres betörések 80%-ának hátterében állnak - feltartóztatja.


Hogyan is működik az e-mail védelem? Az ügyfelek e-mail forgalmának 100%-át - beleértve a belső e-maileket is - lefedő vizsgálatokat végez a rendszer, és a vizsgálathoz szükséges időt akár 20 percről legfeljebb 30 másodpercre csökkenti. A megbízhatóság mellett tehát proaktívabbá is teheti az ügyfelek mindennapi munkáját.


Állítsa meg az adathalász- és hamisítási kísérleteket, derítse fel a rosszindulatú tartalmak elrejtésére használt fejlett kijátszási technikákat, akadályozza meg a fenyegetéseket szolgáltatásunkkal!


További információkért keresse fel oldalunkat: https://www.promeritum.hu/kiberbiztonsag

Forduljon hozzánk bizalommal!#promeritum #kibervedelem #kiberbiztonsag #email #vedelem #biztonsag

6 megtekintés0 hozzászólás